17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Zapečené filé po italsku

Název Množství a jednotka
rybí filé 500 g
křen 100 g
máslo 80 g
citron 1 ks
rajský protlak 50 g
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: italská
Příprava: 30 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Filé rozdělíme na porce, ze všech stran potřeme citrónovou šťávou, osolíme, necháme odležet.Vložíme do vymazané zapékací misky. Rajský protlak promícháme s nastrouhaným křenem a touto směsí filé potřeme. Steril. okurky a cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe jimi potřené filé. Povrch pokryjeme kousky másla a v horké troubě pečeme asi 20 minut.


 


RECEPTY

zapečená brokolice s vejci a bramborama

Postup: Uvaříme si brambory do poloměkka (ve slupce) a pokud máme zbylé z už... zobrazit recept

RECEPTY

Telecí saltimbocca

Postup: Telecí maso nakrájíme na půlcentimetrové plátky a zlehka - hladkou stranou... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborové myši s česnekem

Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept

RECEPTY

Vajíčková pomazánka s nivou

Postup: Vajíčka uvařené natvrdo a nivu nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s... zobrazit recept

RECEPTY

Pistáciové "laskonky"

Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Velký test nanuků

Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek

RESTAURACE

Lanterna

Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...